Környezetvédelmi termékdíj raktár kvtd adóraktár Green-Tax Kelemen István

Terra14 Termékdíj Raktár program a környezetvédelmi termékdíjról szóló 2011. évi LXXXV. törvény végrehajtásáról szóló 343/2011. (XII. 29.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: Korm.rendelet) meghatározott feltételeknek megfelel az alábbiak szerint:

A programban a Korm.rendelet 7. mellékletének 1. mellékletének 1.1. pontja szerinti adattartalommal rögzíthetők a beszállítás és az ideiglenes kiadásból visszavétel adatai.

A programban a Korm.rendelet 7. mellékletének 1. mellékletének 1.2. pontja szerinti adattartalommal rögzíthetők a kezelés, gyártás, feldolgozás adatai.

A programban a Korm.rendelet 7. mellékletének 1. mellékletének 1.3. és 1.4. pontjai szerinti adattartalommal rögzíthetők a kiszállítások és az ideiglenes kiadások adatai.

A program a termékdíj raktár engedélyese felelőssége körébe tartozó aktuális raktárkészletet mutatja.

A program biztosítja a nyilvántartás hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelő adattartalommal való vezetését .

A program eseménynaplója rögzíti (naplózza) a felhasználókat és azok jogosultságát, továbbá az ezekben bekövetkezett változásokat, a felhasználó által végzett munkafolyamatokat (tevékenységeket/műveleteket) bármely időszakra vonatkozóan, a nyilvántartás adatainak utólagos módosítását.

A program mentett adatainak visszatöltése bármikor ellenőrizhető az alábbi adattartalommal:

              a visszatöltés időpontja,

              a visszatöltés indoka,

              a visszatöltést végző felhasználó neve, jogosultsága,

              a visszatöltött adatok archiválásának időpontja.

A programban a nyilvántartott és naplózott tartalom bármikor lekérdezhető és kinyomtatható.

A raktárak száma egy licencen belül nincs korlátozva, új raktár nyitása 40 000 Ft+ÁFA! A nyitás csak engedélyszámmal lehetséges!

A rendszer kereskedelmi és/vagy ipari modulként is működik.

Ára: 300 000 Ft + ÁFA (Bázis) / év (jogszabálykövetés és telefonos HelpDesk szolgáltatással).

TELEPÍTÉSI-FRISSÍTÉSI ÚTMUTATÓ ITT!

DEMO és FRISSÍTÉS letöltése ITT!

FRISSÍTÉS letöltése felhasználóinknak ITT!

KÉZIKÖNYV ITT!

A programok felhasználói segédletét a kiváló termékdíj szakértők (Green Tax Consulting Kft.) és a komoly informatikai gyakorlattal rendelkező programozók együttesen, de a felmerülő problémát mégis szelektáltan látják el telefonos Help Desk-en keresztül, biztosítva ezáltal a magas színvonalú szolgáltatást a programot kezelő felé.

E-mail: info@datastaff.hu

Minden jog fenntartva!

Környezetvédelmi termékdíj raktár kvtd adóraktár Green-Tax Kelemen IstvánKörnyezetvédelmi termékdíj raktár kvtd adóraktár Green-Tax Kelemen István CrownKörnyezetvédelmi termékdíj raktár kvtd adóraktár Green-Tax Kelemen István Data Staff Kerekes László Zoltán